Donderdag 14 december 2023 – Lezing door Trudy en Dirk Regter

T-Ford World Tour

Na de succesvolle reis in hun oude T-Ford van 1915 van Beijing naar Parijs in 2007, waarbij ze ruim €135.000 ophaalden voor de bouw van twee kinderprojecten in Mongolië, besloten Trudy en Dirk Regter om een wereldreis te maken met als doel geld in te zamelen voor SOS-kinderdorpen.

Deze avontuurlijke reis in de T-Ford heeft ze dwars door Afrika gebracht, door de USA en Canada, van het noorden tot het zuiden van Zuid-Amerika en door Nieuw-Zeeland en Australië.

Met de tot nu toe opgehaalde gelden hebben zij twee kinderprojecten in Zuid-Amerika gefinancierd. Eén project in Colombia en een in Bolivia. Trudy en Dirk zijn nu bezig met de voorbereidingen van het laatste deel van hun wereldreis, die gepland staat voor 2024. Een reis van ruim 18.500 kilometer die begint in China en ze via de Oude Zijderoute terugbrengt naar Edam. Ook dit laatste deel van hun wereldreis staat in het teken van geld inzamelen voor kinderprojecten en dan in het bijzonder voor hun twee kinderprojecten in Mongolië.

Ondersteunt u dit initiatief van Trudy en Dirk en wilt u meer informatie over deze prachtige wereldreis, kijk dan op hun website: www.modeltworldtour.com.

Tijd: 20.00 uur

Plaats: Protestantse Kerk De Swaen, Voorhaven 135, Edam
Leden gratis, niet-leden € 5,00 per persoon